Rachid & Selma på Köksträdgården i Torna-Hällestad, Lund

Rachid och Selma odlar fröer till oss och driver Köksträdgården i Torna-Hällestad. Dels säljer de grönsaker via sitt andelsjordbruk (CSA), dels via Lanthandeln i Torna-Hällestad och dels till ett antal högprofilerade restauranger i trakten av Malmö och Lund.
Följ deras verksamhet på #kokstradgarden.nu. Gå in och anmäl dig till deras grönsakskassar redan idag!

Odlingszon: 1

Grödor: sallat Forellenschluss, sallat Maikönig, gurka Armenisk Melongurka, basilika Siam Queen, ruccola, kokböna Borlotti Lamon, chili Ezpeleta, chili Habanada, chili Habanero Chocolate, chili Habanero Tropical Red, paprika Stocky Red Roaster, paprika Stocky Golden Roaster, sallat Litt

Rachid & Selma på Köksträdgården i Torna-Hällestad, Lund

Rachid och Selma odlar fröer till oss och driver Köksträdgården i Torna-Hällestad. Dels säljer de grönsaker via sitt andelsjordbruk (CSA), dels via Lanthandeln i Torna-Hällestad och dels till ett antal högprofilerade restauranger i trakten av Malmö och Lund.
Följ deras verksamhet på #kokstradgarden.nu. Gå in och anmäl dig till deras grönsakskassar redan idag!

Odlingszon: 1

Grödor: sallat Forellenschluss, sallat Maikönig, gurka Armenisk Melongurka, basilika Siam Queen, ruccola, kokböna Borlotti Lamon, chili Ezpeleta, chili Habanada, chili Habanero Chocolate, chili Habanero Tropical Red, paprika Stocky Red Roaster, paprika Stocky Golden Roaster, sallat Litt