Till nya återförsäljare

Kul att du vill bli återförsäljare av Sveriges bästa fröer!

Denna text är viktig att lösa för dig som ska börja sälja NordFrös fröer.

Det som är nytt för i år är att vi har satt ihop två paket i olika storlek beroende på hur många påsar ni vill köpa. Det går att lägga till fler sorter om ni vill utöver paketen. Det går även att precis som tidigare år att sätta ihop sitt eget sortiment helt efter vad ni tror att era kunder efterfrågar. Vi ser då gärna att ni väljer fröer från en så stor bredd som möjligt för att kunna erbjuda våra gemensamma kunder en god valmöjlighet.

Den minsta ordern ni kan göra är som tidigare år, fem sorter och ni måste köpa minst fem påsar av de sorter ni köper.

Vi har enhetsfrakt för er återförsäljare, 79 kronor exkl. moms.

Om er beställning överstiger 1000 påsar så kontakta oss via nordfro(at)nordfro.se så hjälper vi er med sortiment och offert.

En viktig sak att tänka på för er som återförsäljare är att vi inte tar returer av osålda påsar. Detta för att våra fröer är så dyrbara för oss att vi inte kan slänga dem. Och vi kan inte sälja dem vidare då vi inte kan garantera till nästa kund att de har förvarats på ett sätt som bibehåller deras hållbarhet. Däremot så är bäst före-datum sådant att ni kan sälja dem under två säsonger. Vi packar och skickar ordrar inom 5 arbetsdagar så ni kan göra en mindre beställning inledningsvis och snabbt komplettera ert lager vid behov.

Notera att beställningar som görs under de första sju dagarna i december kan ha längre leveranstid då vi i samband med släpp av nya sorter den 1 december får in en stor mängd ordrar på kort tid.

Vid frågor maila kontakt(at)nordfro.se

Mvh, Linus & Ove